menu
48 24 21 87
Book tid

HØJ KVALITETS PARYK

Hos Vilas Parykker har vi kompetente og dedikerede parykfrisører. De alle har den fireårige lange frisøruddannelse.
For at kunne give dig den bedste vejledning og sørge for du er i centrum, anbefaler vi altid en tidsbestilling når du skal have en paryk.
Du kan kontakte din nærmeste Vilas afdeling for at bestille en tid eller høre nærmere om dine muligheder. Du finder vores kontakt oplysninger under Om os eller tryk på knappen nedenfor

Kontakt vores dygtige parykfrisører

Hvordan er en paryk lavet? 

Vores parykker kan være lavet af flere forskellige materialer og med flere forskellige metoder. Det sikre at vi har forskellige muligheder som kan tilpasses dine behov. 
Hos os arbejder vi med en bred vifte af kvaliteter og materialer, samt forskellige teknikker for at kunne skabe den rigtige løsning til dig. Det gør vi, for at kunne give dig det bedste resultat.
De forskellige teknikker indebærer:

Maskinfremstillet
Håndlavede
Specialfremstillede

“Det er SÅ pænt og naturligt! I er verdensmestre i flotte parykker. ELSKEDE MIN.”

Instagram: @2xlone

Hvad koster en paryk?

Prisen på en paryk svinger meget alt efter kvalitet, metode og materiale. Det er derfor det kan være svært at give et konkret svar på hvad det koster at få en paryk.
Hos Vilas ønsker vi at det er dine ønsker og behov der er i fokus frem for pris. Vi gør derfor meget ud af den personlig dialog, når du skal finde din nye paryk. På den måde, kan vi bedst svare på alle dine spørgsmål og imødekomme dine forventninger og ønsker

Du kan altid ringe, skrive eller komme forbi hos os i en af salonerne og høre hvad vi kan gøre for dig. Hvis du ved, at du skal ind og prøve parykker, kræver det tidsbestilling. På den måde sikrer vi os et fuldt fokus under prøvningen - og den bedste oplevelse for dig.

Book tid

Kan man føntørre og sætte en paryk?

Hos Vilas, vil du opleve at vores parykker har så god en kvalitet, at parykken næsten kan behandles, som var det dit eget hår.

Selvom der er forskel på hvilket materiale din paryk er lavet af har de alle mulighed for at blive sat op med elastikker, klemmer, hårbånd og meget mere.
 

Vi anbefaler altid at benytte beskyttende produkter i spidserne på længere parykker, så de holder længere. (skulderlængde og længere)

Parykker af syntetiske fiber

Denne type er designet til at bevare sin form, selv efter en vask. Dette betyder at du ikke behøver at style den, den tørre selv op i den frisure og facon den havde før.
Dette betyder også den ikke kan hverken føntørres eller styles med varme (glattejern, krøllejern m.m)

Parykker i duo fiber - 30% ægtehår og 70 % hightech fiber

Disse parykker er en blanding mellem syntetiske og hightech fiber. Hvilket betyder denne paryk kan styles med både føntørre og andre varmeredskaber, dog ved max 120 grader. Man kan også lade den lufttørre, uden at være nervøs for den taber hele sin facon.
Husk at være forsigtig når du styler den, så holder den længere. 

Parykker i ægte hår

En ægtehårs paryk er meget li dit eget hår, hvilket vil sige den mister sin stil efter en vask. Her har du muligheden for både at style med curlere, føntørre, glattejern, krøllejern m.m. Dog max 180 grader. 
Du skal dog være opmærksom på det altid er en god idé at benytte varmebeskyttende produkter, og altid kun bruge vandopløselige styling produkter.
Husk stadig at være forsigtig, så du får glæde af din paryk længst tid muligt. 

Mød Rebecca | Læs om hendes oplevelse med paryk

Rebecca er en af vores faste kunder og har igennem lang tid fået sine parykker fra os. Rebecca har sin helt egen historie med det at, gå med paryk og hvordan det har påvirket hende i dagligdagen.

"I starten var jeg meget imod at bruge paryk, da jeg følte det var et tabu."

Kunne du tænkte dig at, læse hendes fulde blogindlæg, hvor hun fortæller omkring hendes sygdom og dagligdagen med parykker, så læs videre via knappen nedenunder.

LÆS BLOGINDLÆG HER
Kontakt en af vores dygtige parykfrisører
Hillerød
(Hovedafdelingen med døgntelefon)
Helsingørsgade 34B, 3400 Hillerød
Tlf.: +45 48 24 21 87Mail: adm@vilas-parykker.dk
Frisør
Vivi Lyng
Roskilde
Frisør TiTi
Køgevej 44, 4000 Roskilde
Tlf.: +45 51 51 21 87Mail: adm@vilas-parykker.dk
Frisør
Tine Munter
Thisted
Frisør Karina K
Bavnhøj 31, Thisted 7700
Tlf.: +45 21 69 21 87Mail: adm@vilas-parykker.dk
Frisør
Karina
Randers
Salon Zig Zag
Romalt Boulevard 22, 8960 Randers
Tlf.: +45 40 23 21 87Mail: adm@vilas-parykker.dk
Frisør
Iben
Kontakt os og hør mere om dine muligheder for at få mere hår.

Vi ved det kan være en svær beslutning, når man har hårtab. Derfor står vores professionelle parykfrisører til rådighed, så vi sammen kan finde den optimale løsning til dig.

Send os en besked
Onepage - Kontakt
heartcrosschevron-down
Book tid