menu
48 24 21 87
Book tid

Toupéer og hårdele

Toupéer til mænd og kvinder

Vilasparykker arbejder også med hårløsninger til både mænd og kvinder, både i fiber og ægte hår. Vi har en del standard toupéer som kan tilpasses individuelt og med forskellige bunde. Vilasparykker laver også specialfremstillede toupéer efter mål.

Overvejer du at gå med toupé?

Går du og er lidt ked af at være blevet tyndhåret, så kan du sagtens henvende dig til Vilasparykker. Vi oplever en stor forespørgsel på toupéer og hårdele.

Vi har en stor erfaring i netop toupéer som kan se helt naturlige ud uden overgange. Man kan altså sjældent se, at man bærer toupée.
Du kan bære din toupé alle døgnets 24 timer, eller du kan vælge at bruge den kun i dagstimerne. der er flere muligheder for påsætning.

Vi oplever oftere og oftere, at mænd i alle aldre vælger at bruge toupé. Vi er her for dig, der ønsker en naturlig hårløsning, der gør din hverdag nemmere.

Hårdele til dig med pletskallethed

Har du været igennem en operation eller strålehandling, kan du stå i en situation, hvor man mangler hår på et specifikt område.

Vi har rigtig mange muligheder og kan designe en helt personlig hårdel til dig efter størrelse og behov. Alt efter dit ønske, kan de fremstilles i fiber eller i ægte hår. Bunden kan være fremstillet tynd så det falder ind i dit eget hår. hos Vilasparykker står vi altid til rådighed til at hjælpe dig.

Hårløsninger til mænd, kvinder og børn.

Hos Vilas Skandinavisk Parykcenter tilbyder vi parykker, toupeer til mænd, kvinder og børn. Vores dygtige parykfrisører hjælper med at lave den perfekte hårløsning.

Kontakt en af vores dygtige parykfrisører
Hillerød
(Hovedafdelingen med døgntelefon)
Helsingørsgade 34B, 3400 Hillerød
Tlf.: +45 48 24 21 87Mail: adm@vilas-parykker.dk
Frisør
Vivi Lyng
Roskilde
Frisør TiTi
Køgevej 44, 4000 Roskilde
Tlf.: +45 51 51 21 87Mail: adm@vilas-parykker.dk
Frisør
Tine Munter
Næstved
Salon Pegasus
Slagkildevej 1B, 4700, Næstved
Tlf.: +45 51 79 21 87Mail: adm@vilas-parykker.dk
Frisør
Charlotte Nielsen
København
Unique Hair Design
Blegdamsvej 86, 2100 København Ø.
Tlf.: +45 40 19 21 87Mail: adm@vilas-parykker.dk
Frisør
Dorthe Andersen
Ringe
Midtfyns Frisørhus
Østergade nr. 10, 5750 Ringe
Tlf.: +45 40 23 21 87Mail: adm@vilas-parykker.dk
Frisør
Vivi Bak
Kontakt os og hør mere om dine muligheder for at få mere hår.

Vi ved det kan være en svær beslutning, når man har hårtab. Derfor står vores professionelle parykfrisører til rådighed, så vi sammen kan finde den optimale løsning til dig.

Send os en besked
Book tid crosschevron-down