menu
48 24 21 87
Book tid

Toupéer og hårdele

Toupé til mænd og kvinder

Vilas Parykker arbejder med hårløsninger til både mænd og kvinder, både i fiber og ægte hår. Vi har en del standard toupéer som kan tilpasses individuelt og med forskellige bunde. Vilas Parykker laver også specialfremstillede toupéer efter mål.

Overvejer du at gå med toupé?

Går du og er lidt ked af at være blevet tyndhåret, så kan du med fordel henvende dig til Vilas Parykker. Vi oplever en stor forespørgsel på toupéer og hårdele til mænd og kvinder i alle aldre.

Vi har en stor erfaring i toupéer. En toupé kan se helt naturlig ud, helt uden overgange. Der er derfor ofte vanskeligt at se, at man bærer toupé.
Du kan bære din toupé alle døgnets 24 timer, eller du kan vælge, kun at bruge den i dags timerne. Der er mange muligheder for påsætning.

Vi oplever oftere og oftere, at mænd i alle aldre vælger at bruge toupé. Vi er her for dig, der ønsker en naturlig hårløsning, der gør din hverdag nemmere.

Hairtoppers | Hårdele

Hårdele til dig med pletskaldethed 

Har du været igennem en operation eller strålehandling, kan du stå i en situation, hvor man mangler hår på et specifikt område.

Vi har rigtig mange muligheder og kan designe en helt personlig hårdel til dig efter størrelse og behov. Alt efter dit ønske, kan de fremstilles i fiber eller i ægte hår. Bunden kan være fremstillet tynd så det falder ind i dit eget hår. Hos Vilas Parykker står vi altid til rådighed til at hjælpe dig.

Hårløsninger til mænd, kvinder og børn.

Hos Vilas Skandinavisk Parykcenter tilbyder vi parykker, toupeer til mænd, kvinder og børn. Vores dygtige parykfrisører hjælper med at lave den perfekte hårløsning.

Kontakt en af vores dygtige parykfrisører
Hillerød
(Hovedafdelingen med døgntelefon)
Helsingørsgade 34B, 3400 Hillerød
Tlf.: +45 48 24 21 87Mail: adm@vilas-parykker.dk
Frisør
Vivi Lyng
Roskilde
Frisør TiTi
Køgevej 44, 4000 Roskilde
Tlf.: +45 51 51 21 87Mail: adm@vilas-parykker.dk
Frisør
Tine Munter
Thisted
Frisør Karina K
Bavnhøj 31, Thisted 7700
Tlf.: +45 21 69 21 87Mail: adm@vilas-parykker.dk
Frisør
Karina
Randers
Salon Zig Zag
Romalt Boulevard 22, 8960 Randers
Tlf.: +45 40 23 21 87Mail: adm@vilas-parykker.dk
Frisør
Iben
Kontakt os og hør mere om dine muligheder for at få mere hår.

Vi ved det kan være en svær beslutning, når man har hårtab. Derfor står vores professionelle parykfrisører til rådighed, så vi sammen kan finde den optimale løsning til dig.

Send os en besked
Onepage - Kontakt
crosschevron-down
Book tid