menu
48 24 21 87
Book tid

Vilas Parykker Hillerød

Vilas Parykker
Helsingørsgade 34 B
3400 Hillerød

Afdelingen i Hillerød er vores hovedafdeling

Ring på 48 24 21 87

Hovedkontoret for Vilas Parykker Hillerød

Hillerød udgør hovedkontoret for Vilas, og er hjertet af vores virksomhed. Her samles administrationen, bogholderiet og vores dygtige parykfrisør, Vivi Lyng.

Vivi har med sin ekspertise betjent kunder i blandt andet Nordsjælland i løbet af de seneste 20 år. Hendes indflydelse strækker sig dog langt ud over regionens grænser, da hun også har en kundebase på både resten af Sjælland og i Jylland. Begyndende som en uddannet frisør i en årrække, har Vivi været en del af Vilas siden start i 2008. Senere overtog hun sammen med Lars Lyng firmaet i 2013.

I vores mangfoldige tilbud hos Vilas er der mulighed for at få udført specialopgaver, og her er Vivi vores uvurderlige specialist.
I Hillerød er fokus rettet mod vores kunder, og det er af stor betydning for os, at alle deres ønsker og behov vedrørende hårløsninger opfyldes. Afdelingen lægger stor vægt på imødekommenhed, velvilje og hjælpsomhed.
Samtidig med at samarbejdes aktivt med hospitaler, kommuner og regioner.

Når du ringer til vores afdeling i Hillerød, træder du ind i en verden, hvor omsorgsfuld og personlig betjening er i højsædet, og hvor vi sammen tackler din situation på bedst mulig vis.
Vi står altid til rådighed for en samtale om ønsker, farver og stilarter inden for vores branche.

Hos os handler det ikke kun om hår, men om at skabe velvære for vores kunder, derfor anbefaler vi altid at du bestiller tid inden dit besøg.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for at få mere hår.

Vi ved det kan være en svær beslutning, når man har hårtab. Derfor står vores professionelle parykfrisører til rådighed, så vi sammen kan finde den optimale løsning til dig.

Send os en besked
Onepage - Kontakt
crosschevron-down
Book tid