menu
48 24 21 87
Book tid

Vilas parykker Roskilde

Frisør TiTi
Køgevej 44
4000 Roskilde

Ring på 51 51 21 87

Vilas Parykker Roskilde - Frisør TiTi

I frisør TiTi byder vi dig velkommen til en særlig oplevelse, hvor Tine Munter, en dedikeret frisør med en baggrund inden for faget, står klar til at skabe et unikt look, der passer præcist til dig.

Hos Tine stræbes der efter at levere mere end bare en klipning - Tine ønsker at give dig en personlig oplevelse, hvor dine individuelle ønsker og behov står i centrum. Tine investerer tid i at forstå dine præferencer, og hun tilpasser en løsning, der ikke kun handler om hår, men om at skabe velvære og selvsikkerhed for netop dig.

Med Tine får du en, der værdsætter hvert enkelt kundebesøg. Hendes mål er at sikre, at du forlader salonen med mere end bare en god klipning – Hos frisør TiTi ønskes det, at du føler dig tilfreds og specielt betjent.

For at sikre den bedst mulige oplevelse og opmærksomhed anbefaler vi tidsbestilling. Dette giver muligiheden for at fokusere helt på dine ønsker og behandle dig med den opmærksomhed, du fortjener.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for at få mere hår.

Vi ved det kan være en svær beslutning, når man har hårtab. Derfor står vores professionelle parykfrisører til rådighed, så vi sammen kan finde den optimale løsning til dig.

Send os en besked
Onepage - Kontakt
crosschevron-down
Book tid