Hos os er du i centrum
Kontakt os på: 48 24 21 87

Tilskud til parykker

Tilskud

Husk! Der er frit leverandør ifølge serviceloven § 112 og mulighed for tilskud. Du kan bruge din Bevilling/ Rekvisition hos os i alle afdelinger så sørger vi for alt det praktiske.

Tilskud til paryk hos vores forhandlere

Hos Vila’s Skandinaviske Parykcenter kan du få tilskud til din nye paryk i hele Danmark. Se herunder hvor vores forhandlere og saloner er beliggende. Vi hjælper dig gerne med rådgivning omkring, hvordan du får tilskud til din paryk:

  •     Hillerød
  •     Næstved
  •     ​København Ø
  •     ​Roskilde
  •     Odense
  •     Ringe

Du kan således aflevere en rekvisition, som du har fået udleveret fra kommunen eller sygehuset ved betalingen af parykken. Så får du tilskud til din paryk. Er du eksempelvis kræftpatient, vil du få udleveret en rekvisition fra sygehuset forud for en samtale eller indlæggelse, som automatisk giver tilskud til en paryk.

Hjælp til ansøgning om tilskud til paryk

Befinder du dig i en situation, hvor det let kan blive uoverskueligt at finde frem til de rigtige kontakter vedrørende en rekvisition, kan vi hjælpe dig med dette med hensyn til din paryk.
Vi deler gerne ud af vores erfaring og ekspertise, når du ønsker at søge tilskud til en paryk, samt vejleder dig i alle henseender, så du kan få den helt rette paryk.

Ønsker du hjælp til at søge tilskuddet eller søger du yderligere information om emnet, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 48 24 21 87 eller mail adm@vilas-parykker.dk.

<none>

​Vila's Skandinavisk Parykcenter i Næstved

- Salon Pegasus

Charlotte og Simone er vores parykfrisører, som betjener kunder i Næstved

Tidsbestilling anbefales, da vi gerne vil have, at det er dig, der er i centrum.
Hvis du ikke har mulighed for at komme ind til os i Næstved, kører vi ud på hele Sjælland og Lolland-Falster med paryk mod et tillæg for kørsel. Vi kommer i diskret bil uden reklame.

Læs mere om Næstved

Kontaktinfo:

​Slagkildevej 1 B
4700 Næstved​

Helsingørsgade 34 B - 3400 Hillerød

Vi har døgnåbent på telefonen - Kun for paryk kunder.
48 24 21 87 - adm@vilas-parykker.dk