Hos os er du i centrum
Kontakt os på: 48 24 21 87

Tilskud til parykker

Tilskud

Husk! Der er frit leverandør ifølge serviceloven § 112 og mulighed for tilskud. Du kan bruge din Bevilling/ Rekvisition hos os i alle afdelinger så sørger vi for alt det praktiske.

Tilskud til paryk hos vores forhandlere

Hos Vila’s Skandinaviske Parykcenter kan du få tilskud til din nye paryk i hele Danmark. Se herunder hvor vores forhandlere og saloner er beliggende. Vi hjælper dig gerne med rådgivning omkring, hvordan du får tilskud til din paryk:

  •     Hillerød
  •     Næstved
  •     ​København Ø
  •     ​Roskilde
  •     Odense
  •     Ringe

Du kan således aflevere en rekvisition, som du har fået udleveret fra kommunen eller sygehuset ved betalingen af parykken. Så får du tilskud til din paryk. Er du eksempelvis kræftpatient, vil du få udleveret en rekvisition fra sygehuset forud for en samtale eller indlæggelse, som automatisk giver tilskud til en paryk.

Hjælp til ansøgning om tilskud til paryk

Befinder du dig i en situation, hvor det let kan blive uoverskueligt at finde frem til de rigtige kontakter vedrørende en rekvisition, kan vi hjælpe dig med dette med hensyn til din paryk.
Vi deler gerne ud af vores erfaring og ekspertise, når du ønsker at søge tilskud til en paryk, samt vejleder dig i alle henseender, så du kan få den helt rette paryk.

Ønsker du hjælp til at søge tilskuddet eller søger du yderligere information om emnet, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 48 24 21 87 eller mail adm@vilas-parykker.dk.

<none>

Find din forhandler
- Professionel paryksalon

Hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter med hovedkontor i Hillerød og forhandlere beliggende i hele Danmark, er vi eksperter i parykker, samt specialopgaver.

Tidsbestilling anbefales, da vi gerne vil have, at det er dig, der er i centrum.

Kontaktinformation finder du ved at vælge din afdeling.

Helsingørsgade 34 B - 3400 Hillerød

Vi har døgnåbent på telefonen - Kun for paryk kunder.
48 24 21 87 - adm@vilas-parykker.dk