Hos os er du i centrum
Kontakt os på: 48 24 21 87

Syntetiske Parykker

Tilskud

Husk! Der er frit leverandør ifølge serviceloven § 112 og mulighed for tilskud. Du kan bruge din Bevilling/ Rekvisition hos os i alle afdelinger så sørger vi for alt det praktiske.

 

Paryk af Syntetisk Fiber af høj kvalitet

Vores hovedkontor ligger i Hillerød, derudover har vi afdelinger/saloner rundt om i Danmark - både på Sjælland og Fyn dette kan ses forneden.

Hos Vilas Skandinavisk Parykcenter har vi et stort udvalg af standard parykker i Syntetiske Fiber lavet af Kanon Fiber. Vores parykker i Kanon er af fineste kvalitet og giver et naturligt look, disse parykker kan leveres og tilklippes samme dag – såfremt man finder den rigtige farve og style på dagen og vi har omkring 10.000 parykker på lager hele tiden. 

Alle parykker er med naturlige udgroninger og reflex samt 866 styles.

Naturtro og behagelig paryk af Syntetiske Fiber

Vilas Skandinavisk Parykcenter producere også specielle fremstillede parykker i Kanon Fiber og med en paryk i Kanon fiber som er enten en standard paryk er leveringstidstiden samme dag hvor man afhenter parykken eller speciel fremstillet skal man dog forvente en leveringstid på 12-16 uger.

I forbindelse med hårtab kan du trygt vælge en fleksibel og naturtro paryk i Kanon Fiber som giver dig flot og naturlig paryk, hvad enten den skal være midlertidig eller permanent.

Det Kanon Fiber giver dig en behagelig følelse og oplevelse af, at det er dit eget hår, dog vil denne type paryk altid være stylet da den ikke forandre sig ved vask.

Håndlavede parykker

Vores Kanon fiber parykker er alle med, ”usynlig” forkant og gennemsigtig til hovedbund så den vil altid fremstå naturlige Uanset vejr og vind vil det ikke være til at se, at der er tale om en paryk.

​Du kan således få det helt rette look til enhver lejlighed og lade din personlighed skinne igennem, med en paryk af Syntetiske Fiber.

Disse parykker kan også laves som Specialopgave dog skal der forventes en leveringstid på ca. 12-16 uger.

Se vores kæmpe udvalg af parykker under Galleri

Se galleriet - tryk her

Kontakt os for paryk i Syntetiske fiber både som en standard paryk eller som specialfremstillet

For at høre mere om vores flotte parykker i syntetiske fiber er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 48 24 21 87 eller e-mail adm@vilas-parykker.dk eller kontakt en af vores saloner og hør mere om vores store udvalg i parykker:

Råd og vaskeanvisninger kan findes her

<none>

Find din forhandler
Professionel paryksalon

Hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter, med hovedkontor i Hillerød og forhandlere beliggende i hele Danmark, er vi eksperter i parykker, samt specielopgaver.

Tidsbestilling anbefales da vi gerne vil have at det er dig der er i centrum

Kontaktinformation finder du ved at vælge din afdeling.

Helsingørsgade 34 B - 3400 Hillerød

Vi har døgnåbent på telefonen - Kun for paryk kunder.
48 24 21 87 - adm@vilas-parykker.dk