Hos os er du i centrum
Kontakt os på: 48 24 21 87

Service

Tilskud

Husk! Der er frit leverandør ifølge serviceloven § 112 og mulighed for tilskud. Du kan bruge din Bevilling/ Rekvisition hos os i alle afdelinger så sørger vi for alt det praktiske.

Service

Vila's Skandinavisk Parykcenter ser det som sin vigtigste opgave at yde en optimal betjening og kvalificeret rådgivning overfor vore klienter.

En opringning til Vila's Skandinavisk Parykcenter vil være første skridt på vejen til at få en omsorgsfuld og personlig vejledning i, hvordan paryk-situationen takles bedst muligt.

Vila's Skandinavisk Parykcenter´s medarbejdere står til enhver tid til rådighed for en snak om ønske m.h.t. frisure, farve og stil samt konsulentbistand af enhver art indenfor vores branche.

​Prøvning, tilpasning og klipning er gratis!

Vi klipper og tilpasser din nye paryk uden ekstra beregning.

Når du har taget beslutningen om at få en paryk, betyder det ikke at du skal tage beslutningen om at få klippet dit eget hår af eller din nye paryk til samme dag.

Vi tilbyder at du kan få din nye paryk med hjem og når behovet kommer, er du velkommen til at komme igen hvor vi tilklipper det hele uden ekstra beregning.

Tidsbestilling anbefales da vi gerne vil have at det er dig der er i centrum.

Hvis du ikke har mulighed for at komme til os, kan vi efter aftale komme til dig, mod et tillæg for kørsel. I diskret bil uden reklame.

​Du er altid velkommen til at ringe til os, vi har telefonen åben alle 7 dage. Døgnåben
På telefon 48 24 21 87

Vores drive-ud-service kører på hele Sjælland - København og Lolland Falster samt dele af Jylland hvor vi har afdelinger. Vi aflægger besøg hos handikappede og plejehjem/hospital uden merudgift.

I vore paryk-afdelinger har vi god tid - principielt ingen ventetid - og vi har separate prøverum - diskretion er en selvfølge.

Ved ethvert problem, der måtte opstå med parykken, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tage hånd om dette - og foretage en udbedring

eller ombytning uden beregning!

<none>

Find din forhandler
Professionel paryksalon

Hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter, med hovedkontor i Hillerød og forhandlere beliggende i hele Danmark, er vi eksperter i parykker, samt specielopgaver.

Tidsbestilling anbefales da vi gerne vil have at det er dig der er i centrum

Kontaktinformation finder du ved at vælge din afdeling.

Helsingørsgade 34 B - 3400 Hillerød

Vi har døgnåbent på telefonen - Kun for paryk kunder.
48 24 21 87 - adm@vilas-parykker.dk