Hos os er du i centrum
Kontakt os på: 48 24 21 87

Parykker til mænd

Tilskud

Husk! Der er frit leverandør ifølge serviceloven § 112 og mulighed for tilskud. Du kan bruge din Bevilling/ Rekvisition hos os i alle afdelinger så sørger vi for alt det praktiske.

Parykker til mænd – Herre toupee – Herre hårdel

Hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter har vi et stort udvalg af standard parykker til mænd, både i syntetisk hårfiber og high tech fiber, samt parykker i ægte hår. Alle parykker er med naturlige udgroninger og reflex.

Vores herre parykker er af fineste kvalitet, og giver et naturligt look. Disse parykker kan tilklippes og leveres til dig samme dag, såfremt at du har fundet den rigtige farve og style, der passer lige netop dig.

Naturtro og behagelig paryk

Vila’s Skandinavisk Parykcenter producerer specialfremstillede parykker til mænd i alle fibre. Med en paryk der er specialfremstillet, skal man dog forvente en leveringstid på 12-16 uger.

I forbindelse med hårtab kan du trygt vælge en fleksibel og naturtro paryk, som giver dig flot hår, hvad enten den skal være midlertidig eller permanent, heraf om du vælger en standardparyk i ægte hår eller en specialfremstillet.

Vila’s herre parykker har en ”usynlig forkant”, heraf er hovedbunden gennemsigtig, hvilket giver et naturligt look.

Uanset vejr og vind vil det ikke være til at se, at der er tale om en paryk, da den ligner helt naturligt hår. Du kan således få det helt rette look til enhver lejlighed og lade din personlighed skinne igennem.

Du kan se vores udvalg af herreparykker under vores galleri.

Se galleriet

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre yderligere om vores herreparykker eller om vores specialfremstilling, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 48 24 21 87 eller vores mail adm@vilas-parykker.dk.

Du er også altid velkommen til at kontakte en af vores saloner for at høre mere om vores store udvalg af herre parykker:

  • Hillerød
  • Næstved
  • ​København Ø
  • ​Roskilde
  • Ringe, Fyn
  • Odense

<none>

​Vila's Skandinavisk Parykcenter i Næstved

- Salon Pegasus

Charlotte og Simone er vores parykfrisører, som betjener kunder i Næstved

Tidsbestilling anbefales, da vi gerne vil have, at det er dig, der er i centrum.
Hvis du ikke har mulighed for at komme ind til os i Næstved, kører vi ud på hele Sjælland og Lolland-Falster med paryk mod et tillæg for kørsel. Vi kommer i diskret bil uden reklame.

Læs mere om Næstved

Kontaktinfo:

​Slagkildevej 1 B
4700 Næstved​

Helsingørsgade 34 B - 3400 Hillerød

Vi har døgnåbent på telefonen - Kun for paryk kunder.
48 24 21 87 - adm@vilas-parykker.dk