Hos os er du i centrum
Kontakt os på: 48 24 21 87

Parykker

Tilskud

Husk! Der er frit leverandør ifølge serviceloven § 112 og mulighed for tilskud. Du kan bruge din Bevilling/ Rekvisition hos os i alle afdelinger så sørger vi for alt det praktiske.

Paryk af ægte hår af høj kvalitet

Vores hovedkontor ligger i Hillerød, derudover har vi afdelinger/saloner rundt om i hele Danmark - både på Fyn, Sjælland og i Jylland.

Se galleriet - tryk her

Hos Vilas Skandinavisk Parykcenter har vi et stort udvalg af standard parykker i Ægtehår lavet af enten Brasiliansk/Europæisk hår. Vores parykker i Ægtehår er af fineste kvalitet og giver et naturligt look disse parykker kan leveres og tilklippes samme dag – såfremt man finder den rigtige farve og style på dagen. 

Alle parykker er med naturlige udgroninger og reflex.

Naturtro og behagelig paryk af ægte hår

Vilas Skandinavisk Parykcenter producere også specielle fremstillede parykker i Ægtehår og med en paryk i ægte hår som er speciel fremstillet skal man dog forvente en leveringstid på 12-16 uger.

I forbindelse med hårtab kan du også trygt vælge en fleksibel og naturtro standard paryk, som giver dig flot hår, hvad enten den skal være midlertidig eller permanent Det ægte hår giver dig en behagelig følelse og oplevelse af, at det er dit eget ægte hår.

Råd og vaskeanvisninger kan findes her

Håndlavede parykker

Vi hånd laver parykker i det fineste ægte hår, hvor forkanten er ”usynlig” - og hovedbunden som den naturlige gennemsigtige bund gør at man kan se hovedbunden så den virker så naturlig som det overhovedet kan lade sig gøre.

Uanset vejr og vind vil det ikke være til at se, at der er tale om en paryk, da den ligner, og er, rigtigt hår.

​Med en ægtehårs paryk fra Vila's Skandinavisk Parykcenter, kan du opsætte og style håret nøjagtigt, som du ville gøre det med dit eget ægte hår.

Du kan således få det helt rette look til enhver lejlighed og lade din personlighed skinne igennem, med en paryk af ægte hår.

Se vores kæmpe udvalg af parykker under Galleri

Kontakt os for paryk i ægte hår både som en standard paryk eller som specielfremstillet

For at høre mere om vores flotte, håndsyede parykker af ægte hår, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 48 24 21 87 eller e-mail adm@vilas-parykker.dk eller kontakt en af vores saloner og hør mere om vores store udvalg i parykker:

<none>

Find din forhandler
Professionel paryksalon

Hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter, med hovedkontor i Hillerød og forhandlere beliggende i hele Danmark, er vi eksperter i parykker, samt specielopgaver.

Tidsbestilling anbefales da vi gerne vil have at det er dig der er i centrum

Kontaktinformation finder du ved at vælge din afdeling.

Helsingørsgade 34 B - 3400 Hillerød

Vi har døgnåbent på telefonen - Kun for paryk kunder.
48 24 21 87 - adm@vilas-parykker.dk