Hos os er du i centrum
Kontakt os på: 48 24 21 87

Paryk af syntetisk fiber

Tilskud

Husk! Der er frit leverandør ifølge serviceloven § 112 og mulighed for tilskud. Du kan bruge din Bevilling/ Rekvisition hos os i alle afdelinger så sørger vi for alt det praktiske.

 

Få en kvalitetsparyk af syntetisk fiber

Vores hovedkontor ligger i Hillerød, og derudover har vi afdelinger/saloner rundt om i hele Danmark, heraf både på Jylland, Fyn og Sjælland.

Hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter har vi et stort udvalg af standardparykker i syntetisk fiber lavet af kanon fiber. Vores parykker i kanon fiber er af det fineste kvalitet, og giver derfor et naturligt look. Alle parykker er med naturlige udgroninger og reflex samt 866 styles.

Parykken kan tilklippes og leveres til dig samme dag, såfremt at du har fundet den rigtige farve og style, der passer lige netop dig. Vi har omkring 10.000 parykker på lager hele tiden.

Naturtro og behagelig paryk af syntetisk fiber

Vila’s Skandinavisk Parykcenter producerer også specialfremstillede parykker i kanon fiber. Med en paryk i kanon fiber, som enten er en standardparyk, vil leveringstiden være samme dag. Du skal dog være opmærksom på, at med en specialfremstillet paryk vil den forventede leveringstid være 12-16 uger.

I forbindelse med hårtab kan du trygt vælge en fleksibel og naturtro paryk i kanon fiber, som giver dig en flot og naturlig paryk, hvad enten den skal være midlertidig eller permanent.

Med en paryk i kanon fiber får du en behagelig følelse og oplevelse af, at det er dit eget hår. Denne type paryk vil altid være stylet, da den ikke forandre sig ved vask.

Håndlavede parykker

Vores kanon fiber parykker er alle med en “usynlig” forkant. Hovedbunden som er den naturlige gennemsigtige bund gør, at man kan se hovedbunden, så parykken netop giver et naturligt look.

Du kan begive dig ud i al slags vejr uden bekymring for at håret tager skade eller, at parykken mister dets naturlige look.

Med paryk i kanon fiber fra Vila's Skandinavisk Parykcenter kan du opsætte og style håret nøjagtigt, som du ønsker. Du kan således få det helt rette look til enhver lejlighed og lade din personlighed skinne igennem med en paryk af syntetisk fiber.

Disse parykker kan også laves som en specialopgave, dog skal der forventes en leveringstid på ca. 12-16 uger.

Se vores kæmpe udvalg af parykker under vores galleri

Se galleriet - tryk her

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre yderligere om vores flotte, håndsyede parykker, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 48 24 21 87 eller vores mail adm@vilas-parykker.dk.

Du er også altid velkommen til at kontakte en af vores saloner for at høre mere om vores store udvalg af parykker:.

Råd og vaskeanvisninger kan findes her

<none>

Find din forhandler
- Professionel paryksalon

Hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter med hovedkontor i Hillerød og forhandlere beliggende i hele Danmark, er vi eksperter i parykker, samt specialopgaver.

Tidsbestilling anbefales, da vi gerne vil have, at det er dig, der er i centrum.

Kontaktinformation finder du ved at vælge din afdeling.

Helsingørsgade 34 B - 3400 Hillerød

Vi har døgnåbent på telefonen - Kun for paryk kunder.
48 24 21 87 - adm@vilas-parykker.dk