Hos os er du i centrum
Kontakt os på: 48 24 21 87

Paryk af high tech fiber

Tilskud

Husk! Der er frit leverandør ifølge serviceloven § 112 og mulighed for tilskud. Du kan bruge din Bevilling/ Rekvisition hos os i alle afdelinger så sørger vi for alt det praktiske.

Få en kvalitetsparyk af high tech fiber der kan styles

Vores hovedkontor ligger i Hillerød, og derudover har vi afdelinger/saloner rundt om i hele Danmark, heraf både på Jylland, Fyn og Sjælland.

High tech fiber er en billigere alternativ paryk i forhold til parykken af ægte hår. Vores parykker i high tech fiber er af fineste kvalitet, og giver et naturligt look. Alle parykker er med naturlige udgroninger og reflex, og findes i mange styles.

Hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter har vi et stort udvalg af standardparykker i high tech fiber.

Parykken kan tilklippes og leveres til dig samme dag, såfremt at du har fundet den rigtige farve og style, der passer lige netop dig.

Naturtro og behagelig paryk af ægte hår

Vila’s Skandinavisk Parykcenter producerer også specialfremstillede parykker i high tech fiber, og med en paryk i high tech fiber som er en standardparyk, er leveringstiden samme dag. Du skal dog være opmærksom på, at med en specialfremstillet paryk vil den forventede leveringstid være 12-16 uger.

I forbindelse med hårtab kan du trygt vælge en fleksibel og naturtro paryk i high tech fiber, som giver dig flot og naturlig paryk, hvad enten den skal være midlertidig eller permanent.
High tech fiber giver dig en behagelig følelse og oplevelse af, at det er dit eget hår. Denne paryk kan du selv style, dog med forsigtighed op til 180 grader.

Råd og vaskeanvisninger kan findes her

Håndlavede parykker

Vores euro fiber parykker er alle med en “usynlig” forkant. Hovedbunden som er den naturlige gennemsigtige bund gør, at man kan se hovedbunden, så parykken netop giver et naturligt look.

Du kan begive dig ud i al slags vejr uden bekymring for at håret tager skade eller, at parykken mister dets naturlige look.

Med paryk i vores euro fiber fra Vila's Skandinavisk Parykcenter kan du opsætte og style håret nøjagtigt, som du ønsker. Du kan således få det helt rette look til enhver lejlighed og lade din personlighed skinne igennem med en paryk af high tech fiber.

Se vores kæmpe udvalg af parykker under vores galleri

Se galleriet - tryk her

Kontakt os for paryk i ægte hår både som en standard paryk eller som specielfremstillet

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre yderligere om vores flotte, håndsyede parykker, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 48 24 21 87 eller vores mail adm@vilas-parykker.dk.

Du er også altid velkommen til at kontakte en af vores saloner for at høre mere om vores store udvalg af parykker:

<none>

Find din forhandler
- Professionel paryksalon

Hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter med hovedkontor i Hillerød og forhandlere beliggende i hele Danmark, er vi eksperter i parykker, samt specialopgaver.

Tidsbestilling anbefales, da vi gerne vil have, at det er dig, der er i centrum.

Kontaktinformation finder du ved at vælge din afdeling.

Helsingørsgade 34 B - 3400 Hillerød

Vi har døgnåbent på telefonen - Kun for paryk kunder.
48 24 21 87 - adm@vilas-parykker.dk