Hos os er du i centrum
Kontakt os på: 48 24 21 87

Paryk af duo fiber

Tilskud

Husk! Der er frit leverandør ifølge serviceloven § 112 og mulighed for tilskud. Du kan bruge din Bevilling/ Rekvisition hos os i alle afdelinger så sørger vi for alt det praktiske.

Få en kvalitetsparyk af duo fiber der kan styles

”30 % ægte hår 70 % high tech fiber”

Vores hovedkontor ligger i Hillerød, og derudover har vi afdelinger/saloner rundt om i hele Danmark, heraf både på Jylland, Fyn og Sjælland.

Duo fiber er en lidt billigere alternativ paryk i forhold til parykken med ægte hår. Med duo fiber har du næsten samme muligheder i forhold til styling af parykken. Vores parykker i duo fiber er af fineste kvalitet, og giver et naturligt look. Alle parykker er med naturlige udgroninger og reflex og i mange styles.

Hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter har vi et stort udvalg af standardparykker i duo fiber. Parykken kan tilklippes og leveres til dig samme dag, såfremt at du har fundet den rigtige farve og style, der passer lige netop dig.

Naturtro og behagelig paryk af ægte hår

Vila’s Skandinavisk Parykcenter producerer også specialfremstillede parykker i duo fiber. Med en paryk i duo fiber som standardparyk er leveringstiden samme dag. Du skal være opmærksomhed på, at med en specialfremstillet paryk vil leveringstiden være 12-16 uger.

I forbindelse med hårtab kan du trygt vælge en fleksibel og naturtro paryk i duo fiber, som giver dig flot og naturlig paryk, hvad enten den skal være midlertidig eller permanent.
Duo fiber giver dig en behagelig følelse og oplevelse af, at det er dit eget hår. Denne paryk kan du selv style, dog med forsigtighed op til 180 grader.

Råd og vaskeanvisninger kan findes her

Håndlavede parykker

Vores duo fiber parykker er alle med en “usynlig” forkant. Hovedbunden som er den naturlige gennemsigtige bund gør, at man kan se hovedbunden, så parykken netop giver et naturligt look.

​Med paryk i vores duo fiber fra Vila's Skandinavisk Parykcenter kan du opsætte og style håret nøjagtigt, som du ønsker. Du kan således få det helt rette look til enhver lejlighed og lade din personlighed skinne igennem med en paryk af duo fiber.

Se vores kæmpe udvalg af parykker under vores galleri

Se galleriet - tryk her

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre yderligere om vores flotte, håndsyede parykker, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 48 24 21 87 eller vores mail adm@vilas-parykker.dk.

Du er også altid velkommen til at kontakte en af vores saloner for at høre mere om vores store udvalg af parykker:

<none>

Find din forhandler
- Professionel paryksalon

Hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter med hovedkontor i Hillerød og forhandlere beliggende i hele Danmark, er vi eksperter i parykker, samt specialopgaver.

Tidsbestilling anbefales, da vi gerne vil have, at det er dig, der er i centrum.

Kontaktinformation finder du ved at vælge din afdeling.

Helsingørsgade 34 B - 3400 Hillerød

Vi har døgnåbent på telefonen - Kun for paryk kunder.
48 24 21 87 - adm@vilas-parykker.dk