Hos os er du i centrum
Kontakt os på: 48 24 21 87

Paryk af ægte hår

Tilskud

Husk! Der er frit leverandør ifølge serviceloven § 112 og mulighed for tilskud. Du kan bruge din Bevilling/ Rekvisition hos os i alle afdelinger så sørger vi for alt det praktiske.

Parykker af ægte hår
Få en kvalitetsparyk af ægte hår

Vores hovedkontor ligger i Hillerød, og derudover har vi afdelinger/saloner rundt om i hele Danmark, heraf både på Jylland, Fyn og Sjælland.

Hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter har vi et stort udvalg af standardparykker, men i forskellige varianter og kvaliteter alt efter dine behov og ønsker.

Vi er meget stolte over at kunne forhandle parykker, der blandt andet er lavet af ægte brasiliansk/europæisk hår i det fineste kvalitet, der giver dig et naturligt look. Alle parykker er med naturlige udgroninger og reflex.

Parykken kan tilklippes og leveres til dig samme dag, såfremt at du har fundet den rigtige farve og style, der passer lige netop dig.

Naturtro og behagelig paryk af ægte hår

Vila’s Skandinavisk Parykcenter producerer også specialfremstillede parykker i ægte hår. Med en paryk i ægte hår, som enten er en standardparyk, vil leveringstiden være samme dag. Du skal dog være opmærksom på, at med en specialfremstillet paryk er den forventede leveringstid på 12-16 uger.

I forbindelse med hårtab kan du trygt vælge en fleksibel og naturtro paryk i ægte hår, som giver dig en flot og naturlig paryk, hvad enten den skal være midlertidig eller permanent. Med en paryk i ægte hår får du en behagelig følelse og oplevelse af, at det er dit eget hår.

Råd og vaskeanvisninger kan findes her

Håndlavede parykker

Vi laver håndlavede parykker i det fineste ægte hår, hvor forkanten er ”usynlig”. Hovedbunden som er den naturlige gennemsigtige bund gør, at man kan se hovedbunden, så parykken netop får et naturligt look.

Du kan begive dig ud i al slags vejr uden bekymring for, at håret tager skade eller, at parykken mister dets naturlige look.

​Med paryk i ægte hår fra Vila's Skandinavisk Parykcenter kan du opsætte og style håret nøjagtigt, som du ønsker. Du kan således få det helt rette look til enhver lejlighed og lade din personlighed skinne igennem med en paryk af ægte hår.

Se vores kæmpe udvalg af parykker under Galleri

Se galleriet - tryk her

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre yderligere om vores flotte, håndsyede parykker, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 48 24 21 87 eller vores mail adm@vilas-parykker.dk.

Du er også altid velkommen til at kontakte en af vores saloner for at høre mere om vores store udvalg af parykker:

<none>

Find din forhandler
- Professionel paryksalon

Hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter med hovedkontor i Hillerød og forhandlere beliggende i hele Danmark, er vi eksperter i parykker, samt specialopgaver.

Tidsbestilling anbefales, da vi gerne vil have, at det er dig, der er i centrum.

Kontaktinformation finder du ved at vælge din afdeling.

Helsingørsgade 34 B - 3400 Hillerød

Vi har døgnåbent på telefonen - Kun for paryk kunder.
48 24 21 87 - adm@vilas-parykker.dk