Hos os er du i centrum
Kontakt os på: 48 24 21 87

Klienter & patienter

Tilskud

Husk! Der er frit leverandør ifølge serviceloven § 112 og mulighed for tilskud. Du kan bruge din Bevilling/ Rekvisition hos os i alle afdelinger så sørger vi for alt det praktiske.

Klienter/Patienter

​Fra Skandinavisk Parykcenter til klienter og patienter. Hvis du på et tidspunkt får brug for at bære paryk, vil det første skridt på vejen være en opringning til Vila´s Skandinavisk Parykcenter for at få kvalificeret og personlig vejledning i, hvordan vi hjælper dig bedst muligt.

Såfremt din kommune eller hospital yder tilskud til paryk er hele udgiften hos Vila´s Skandinavisk Parykcenter uden nogen form for egenbetaling. Vila´s Skandinavisk Parykcenters medarbejdere til enhver tid står til rådighed for dig og vi ser det som vores vigtigste opgave, at sætte dig i centrum, så vi sammen kan finde din helt rigtige paryk og frisure.​

Alle vore letvægtsparykker er 100% håndlavede af de fineste naturtro syntetiske fibre – så selv et trænet øje ikke kan se forskellen fra ægte hår.

Alle har de 'usynlig' forkant, så hårgrænsen virker naturlig og håret kan redes tilbage til en frisure uden pandehår. Skilning og hvirvel er også håndlavet, så bunden ser ud præcis som din egen hovedbund.

Parykkerne er justerbare - har elastisk bund og smyger sig om hovedet, så du altid har en 'sikker' følelse/fornemmelse.

Prøvning, tilpasning og klipning er gratis! - og selve parykken er altid uden egenbetaling, når du medbringer rekvisition/bevilling.​

Vi lagerfører alle vore parykmodeller og er leveringsdygtige allerede ved første besøg i salonen. Du får den udvalgte paryk med hjem straks!

Vores 'Kør-ud-service' kører på hele Sjælland og Lolland-Falster og vi aflægger besøg hos handicappede, plejehjem og hospitaler uden betaling - øvrige besøg på hjemme-adressen betales med kun 175 kr.

I vores paryk-saloner har vi god tid - ingen ventetid – separate prøverum - diskretion er en selvfølge - og vore biler er neutrale – uden reklamer.

Ved hver udfordring, der måtte opstå med parykken, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tage hånd om dette og gøre alt hvad vi kan for at du bliver tilfreds med dit besøg hos os. Udbedring og ombygning er på vores regning!

Parykkerne er godkendt til humant brug og indeholder hverken allergifremkaldende eller sundhedsskadelige stoffer.​

<none>

Find din forhandler
Professionel paryksalon

Hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter, med hovedkontor i Hillerød og forhandlere beliggende i hele Danmark, er vi eksperter i parykker, samt specielopgaver.

Tidsbestilling anbefales da vi gerne vil have at det er dig der er i centrum

Kontaktinformation finder du ved at vælge din afdeling.

Helsingørsgade 34 B - 3400 Hillerød

Vi har døgnåbent på telefonen - Kun for paryk kunder.
48 24 21 87 - adm@vilas-parykker.dk