Hos os er du i centrum
Kontakt os på: 48 24 21 87

Klienter & patienter

Tilskud

Husk! Der er frit leverandør ifølge serviceloven § 112 og mulighed for tilskud. Du kan bruge din Bevilling/ Rekvisition hos os i alle afdelinger så sørger vi for alt det praktiske.

Til klienter og patienter

Hvis du på et tidspunkt får brug for at bære paryk, vil det første skridt på vejen være en opringning til Vila’s Skandinavisk Parykcenter for at få en kvalificeret og personlig vejledning i, hvordan vi hjælper dig bedst muligt.

Såfremt din kommune eller hospital yder tilskud til parykken er hele udgiften hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter uden nogen form for egenbetaling. Vila’s Skandinavisk Parykcenters medarbejdere vil til hver en tid stå til rådighed for dig. Vi ser det som vores vigtigste opgave at sætte dig i centrum, så vi sammen kan finde den helt rigtige paryk og frisure.

Alle vores letvægtsparykker er 100% håndlavede af de fineste naturtro og syntetiske fibre, så selv et trænet øje ikke kan se forskellen fra ægte hår.

Alle parykker har en “usynlig” forkant, så hårgrænsen virker naturlig og håret kan redes tilbage til en frisure uden pandehår. Skilning og hvirvel er også håndlavet, så bunden ligner din egen hovedbund.

Parykkerne er justérbare, har elastiskbund og smyger sig om hovedet, således at du altid har en sikker følelse og fornemmelse.

Prøvning, tilpasning og klipning

Selve parykken er altid uden egenbetaling, når du medbringer rekvisition eller bevilling.
Vi lagerfører alle vore parykmodeller, og er leveringsdygtige allerede ved første besøg i salonen. Du får den udvalgte paryk med hjem straks!

Vores 'kør-ud-service' gælder hele Sjælland og Lolland-Falster, og vi aflægger besøg hos handicappede, plejehjem og hospitaler uden betaling. Øvrige besøg på hjemmeadressen betales med 300 kr.

I vores paryksaloner har vi god tid og ingen ventetid, heraf separate prøverum, da diskretion er en selvfølge. Endvidere er vores biler neutrale, og er derfor uden reklamer og logo.

Ved hver udfordring der måtte opstå med parykken, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tage hånd om dette, og gøre alt hvad vi kan for, at du bliver tilfreds med dit besøg hos os. Udbedring og ombygning er på vores regning!

Parykkerne er godkendt til humant brug, og indeholder hverken allergifremkaldende eller sundhedsskadelige stoffer.

<none>

Find din forhandler
- Professionel paryksalon

Hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter med hovedkontor i Hillerød og forhandlere beliggende i hele Danmark, er vi eksperter i parykker, samt specialopgaver.

Tidsbestilling anbefales, da vi gerne vil have, at det er dig, der er i centrum.

Kontaktinformation finder du ved at vælge din afdeling.

Helsingørsgade 34 B - 3400 Hillerød

Vi har døgnåbent på telefonen - Kun for paryk kunder.
48 24 21 87 - adm@vilas-parykker.dk