Hos os er du i centrum
Kontakt os på: 48 24 21 87

Herreparykker

Tilskud

Husk! Der er frit leverandør ifølge serviceloven § 112 og mulighed for tilskud. Du kan bruge din Bevilling/ Rekvisition hos os i alle afdelinger så sørger vi for alt det praktiske.

Herreparyk – Herre Toupee – Herre hårdel.

Hos Vilas Skandinavisk Parykcenter har vi et stort udvalg af herre standard parykker både i Syntetisk hårfiber og High Tech fiber samt Ægtehår.

Vores herre parykker er af fineste kvalitet og giver et naturligt look, disse parykker kan leveres og tilklippes samme dag – såfremt man finder den rigtige farve og style på dagen. 

Alle parykker er med naturlige udgroninger og reflex.

Naturtro og behagelig paryk.

Vilas Skandinavisk Parykcenter producere special fremstillede herre parykker i alle fiber og med en paryk som er speciel fremstillet, skal man dog forvente en leveringstid på 12-16 uger.

I forbindelse med hårtab kan du trygt vælge en fleksibel og naturtro paryk, som giver dig flot hår, hvad enten den skal være midlertidig eller permanent eller om man vælger en standard paryk i ægte hår eller speciel fremstillet.

Vila´s Herre parykker har ”usynlig forkant og hovedbunden er gennemsigtig, dette giver en naturlig kik til hovedbund. Uanset vejr og vind vil det ikke være til at se, at der er tale om en paryk, da den ligner helt naturligt hår.

Du kan således få det helt rette look til enhver lejlighed og lade din personlighed skinne igennem,

Se vores kæmpe udvalg af parykker under Galleri

Se galleriet

Kontakt os for herre parykker både som en standard paryk eller som specialfremstillet.

For at høre mere om vores flotte, herre parykker, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 48 24 21 87 eller e-mail adm@vilas-parykker.dk eller kontakt en af vores saloner og hør mere om vores store udvalg i herre parykker.

<none>

Find din forhandler
Professionel paryksalon

Hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter, med hovedkontor i Hillerød og forhandlere beliggende i hele Danmark, er vi eksperter i parykker, samt specielopgaver.

Tidsbestilling anbefales da vi gerne vil have at det er dig der er i centrum

Kontaktinformation finder du ved at vælge din afdeling.

Helsingørsgade 34 B - 3400 Hillerød

Vi har døgnåbent på telefonen - Kun for paryk kunder.
48 24 21 87 - adm@vilas-parykker.dk