Hos os er du i centrum
Kontakt os på: 48 24 21 87

Hårtab og kræft

Tilskud

Husk! Der er frit leverandør ifølge serviceloven § 112 og mulighed for tilskud. Du kan bruge din Bevilling/ Rekvisition hos os i alle afdelinger så sørger vi for alt det praktiske.

Parykker til kræftramte og kemopatienter

​Hvorfor taber kræftramte håret?

I moderne behandling af kræft anvendes ofte kemoterapi eller strålebehandling. Begge behandlingsformer er blevet udviklet og forfinet over en årrække, så man rammer kræftcellerne så præcist som muligt, uden at skade andre celler i kroppen.

Det er dog stadig sådan for kræftpatienter, at behandling med stråler eller kemoterapi for mange, betyder at man får hårtab. Vores opgave er derfor, at konstruere og tilbyde parykker til kræftramte, der er udsat for hårtab. Vi hjælper blandt andet, kræftramte patienter, i hele Danmark, med, ikke at føle sig anderledes, efter at have været ude for hårtab i forbindelse med, eksempelvis kemoterapi.

Hårtab kan have indflydelse på dit velvære

Som kræftpatient har man været meget igennem. Ofte er det at være patient med kræft, lig med et liv i usikkerhed. Alle har dog behov for et godt selvværd. Det er klart, at et hårtab kan have stor indflydelse på den enkeltes selvfølelse. Et menneske, der er ramt af kræft, har nok at kæmpe med i forvejen. Vi vil derfor opfordre dig til at overveje at prøve en af vores parykker for kræftramte, så du ikke skal have det at kæmpe med.​​

Vi hjælper dig med parykker til kræftramte

Måske har du vanskeligt ved at forlige dig med tanken om en paryk; du tænker måske, at det ikke kan komme til at se naturligt ud, eller at du vil være bange for at tabe parykken i en uheldig situation. Hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter har vi topmoderne parykker, som sidder, hvor de skal og ligner naturligt hår, så andre ikke vil kunne se, at du har paryk på.

Hvis du ikke har mulighed for at komme til en af vores afdelinger – kan vi komme til dig mod et kørselstillæg på 300.-

Se vores kæmpe udvalg af parykker under Galleri

Se galleriet

Kontakt os for paryk både som en standard paryk eller som specialfremstillet.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 48 24 21 87 eller e-mail adm@vilas-parykker.dk eller kontakt en af vores saloner og hør mere om vores store udvalg i parykker:

<none>

Find din forhandler
Professionel paryksalon

Hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter, med hovedkontor i Hillerød og forhandlere beliggende i hele Danmark, er vi eksperter i parykker, samt specielopgaver.

Tidsbestilling anbefales da vi gerne vil have at det er dig der er i centrum

Kontaktinformation finder du ved at vælge din afdeling.

Helsingørsgade 34 B - 3400 Hillerød

Vi har døgnåbent på telefonen - Kun for paryk kunder.
48 24 21 87 - adm@vilas-parykker.dk