Hos os er du i centrum
Kontakt os på: 48 24 21 87

Hårtab og kræft

Tilskud

Husk! Der er frit leverandør ifølge serviceloven § 112 og mulighed for tilskud. Du kan bruge din Bevilling/ Rekvisition hos os i alle afdelinger så sørger vi for alt det praktiske.

Parykker til kræftramte og kemopatienter

​Hvorfor taber kræftramte håret?

I moderne behandling af kræft anvendes ofte kemoterapi eller strålebehandling. Begge behandlingsformer er blevet udviklet og forfinet over en årrække, så man rammer kræftcellerne så præcist som muligt uden at skade andre celler i kroppen.

Det er dog stadig sådan for kræftpatienter, at behandling med stråler eller kemoterapi for mange betyder, at man får hårtab. Vores opgave er derfor at konstruere og tilbyde parykker til kræftramte, der er udsat for hårtab.

Vi hjælper blandt andet kræftramte patienter i hele Danmark med ikke at føle sig anderledes efter at have været ude for hårtab i forbindelse med eksempelvis kemoterapi.

Hårtab kan have indflydelse på dit velvære

Som kræftpatient har man været meget igennem. Ofte er det at være patient med kræft lig med et liv i usikkerhed. Alle har dog behov for et godt selvværd. Det er klart, at et hårtab kan have stor indflydelse på den enkeltes selvfølelse. Et menneske, der er ramt af kræft har nok at kæmpe med i forvejen. Vi vil derfor opfordre dig til at overveje at prøve en af vores parykker for kræftramte, så du ikke skal have det at kæmpe med.

Vi hjælper med parykker til kræftramte

Du har det måske vanskeligt med at forlige dig ved tanken om en paryk. Du tænker måske, at det ikke kan komme til at se naturligt ud, vil parykken nemt tage skade, og vil du tabe den? Du vil generelt helst undgå uheldige situationer, hvilket er helt forståeligt. Hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter har vi topmoderne parykker, der sidder, hvor de skal, og ligner naturligt hår, så andre ikke vil kunne se, at du har paryk på.

Hvis du ikke har mulighed for at komme til en af vores afdelinger, kan vi komme til dig mod et kørselstillæg på 300 kr.

Se vores kæmpe udvalg af parykker under vores galleri

Se galleriet

Kontakt os for for at høre yderligere om parykker både som en standardparyk eller som specialfremstillet.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 48 24 21 87 eller mail adm@vilas-parykker.dk eller kontakt en af vores saloner, og hør mere om vores store udvalg i parykker:

<none>

Find din forhandler
- Professionel paryksalon

Hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter med hovedkontor i Hillerød og forhandlere beliggende i hele Danmark, er vi eksperter i parykker, samt specialopgaver.

Tidsbestilling anbefales, da vi gerne vil have, at det er dig, der er i centrum.

Kontaktinformation finder du ved at vælge din afdeling.

Helsingørsgade 34 B - 3400 Hillerød

Vi har døgnåbent på telefonen - Kun for paryk kunder.
48 24 21 87 - adm@vilas-parykker.dk