Hos os er du i centrum
Kontakt os på: 48 24 21 87

Duofiber parykker

Tilskud

Husk! Der er frit leverandør ifølge serviceloven § 112 og mulighed for tilskud. Du kan bruge din Bevilling/ Rekvisition hos os i alle afdelinger så sørger vi for alt det praktiske.

Paryk af Duo Fiber af høj kvalitet ”kan styles”

”30 % Ægte Hår 70 % High Tech Fiber”

Vores hovedkontor ligger i Hillerød, dog har vi afdelinger/saloner rundt om i Danmark - både på Sjælland og Fyn dette kan ses forneden.

Duo Fiber er en lidt billigere alternativ paryk kvalitet i forhold til Ægtehårs paryk, som er en del dyrere, men med næste samme muligheder man kan selv style parykken af denne Kvalitet.

Hos Vilas Skandinavisk Parykcenter har vi et stort udvalg af standard parykker i Due fiber.

Vores parykker i Due Fiber er af fineste kvalitet og giver et naturligt look, disse parykker kan leveres og tilklippes samme dag – såfremt man finder den rigtige farve og style på dagen

Alle parykker er med naturlige udgroninger og reflex og i mange styles.

Naturtro og behagelig paryk af ægte hår

Vilas Skandinavisk Parykcenter producere også specielle fremstillede parykker i Due fiber og med en paryk i Duo fiber som standard paryk er leveringstidstiden samme dag hvor man er hos os, men med specialfremstillet skal man dog forvente en leveringstid på 12-16 uger.

I forbindelse med hårtab kan du trygt vælge en fleksibel og naturtro paryk i Due fiber som giver dig flot og naturlig paryk, hvad enten den skal være midlertidig eller permanent.

Det due fiber giver dig en behagelig følelse og oplevelse af, at det er dit eget hår – denne paryk kan man selv style dog med forsigtighed op til 180 grader.

Råd og vaskeanvisninger kan findes her

Håndlavede parykker

Vores Due fiber parykker er alle med, ”usynlig” forkant og gennemsigtig til hovedbund så den vil altid fremstå naturlige, uanset vejr og vind vil det ikke være til at se, at der er tale om en paryk,

​ Du kan således få det helt rette look til enhver lejlighed og lade din personlighed skinne igennem, med en paryk af Due Fiber.

Se vores kæmpe udvalg af parykker under Galleri

Se galleriet - tryk her

Kontakt os for paryk i Duefiber både som en standard paryk eller som specialfremstillet

For at høre mere om vores flotte, håndsyede parykker af ægte hår, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 48 24 21 87 eller e-mail adm@vilas-parykker.dk eller kontakt en af vores saloner og hør mere om vores store udvalg i parykker:

<none>

Find din forhandler
Professionel paryksalon

Hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter, med hovedkontor i Hillerød og forhandlere beliggende i hele Danmark, er vi eksperter i parykker, samt specielopgaver.

Tidsbestilling anbefales da vi gerne vil have at det er dig der er i centrum

Kontaktinformation finder du ved at vælge din afdeling.

Helsingørsgade 34 B - 3400 Hillerød

Vi har døgnåbent på telefonen - Kun for paryk kunder.
48 24 21 87 - adm@vilas-parykker.dk