Hos os er du i centrum
Kontakt os på: 48 24 21 87

Alopecia borgere

Tilskud

Husk! Der er frit leverandør ifølge serviceloven § 112 og mulighed for tilskud. Du kan bruge din Bevilling/ Rekvisition hos os i alle afdelinger så sørger vi for alt det praktiske.

Hvad er Alopecia?

Ved sygdommen Alopecia angriber immunforsvaret kroppens egne hårceller, og derved mister man håret. Der er forskellige former for Alopecia. Pletskaldethed (Alopecia Areata) viser sig ved, at der opstår pletter i en ellers normal hovedbund. En anden variation af sygdommen (Alopecia Totalis) forårsager, at alt eller det meste af håret på hovedet forsvinder. Desuden findes der en tredje mere omfattende form kaldet Alopecia Universalis. Denne variation rammer al hårvækst på hele kroppen, som øjenbryn, øjenvipper, kønsbehåring, hår i armhulen, samt de små hår på arme, ben og ansigt.

Hvorfor får man Alopecia?

Det er vanskeligt at sige præcist, hvem der får Alopecia og hvorfor, men nogle grupper er åbenbart i større risiko for at få sygdommen end andre. Det drejer sig om børn, hvis søskende eller forældre har haft bare pletter i hovedbunden, personer der har astma, herunder høfeber eller børneeksem, samt personer der har andre autoimmune sygdomme.

Hvordan kan Alopecia behandles?

På nuværende tidspunkt findes der desværre ikke nogen virksom behandling af Alopecia. Hårtab kan være en stor belastning for et menneskes selvværd, da skaldethed eller pletskaldethed kan give en følelse af uønsket stirren fra andre. Det er naturligvis vigtigt at gøre noget ved dette, så man igen kan leve så normalt et liv som muligt. Her er en paryk, toupe eller hårdel en god løsning, hvilket Vila’s Skandinavisk Parykcenter altid vil være behjælpelige med, da vi har afdelinger over hele landet, som netop behandler og leverer hårløsninger.

Det økonomiske vil du ofte kunne få hjælp til fra kommunen, idet en paryk er et hjælpemiddel, der kan støttes efter servicelovens § 112.

Kontakt os for en snak om netop dit behov døgntelefon 48 24 21 87.

Alopecia rådgivning og vejledning - Alopecia behandling

<none>

Find din forhandler
- Professionel paryksalon

Hos Vila’s Skandinavisk Parykcenter med hovedkontor i Hillerød og forhandlere beliggende i hele Danmark, er vi eksperter i parykker, samt specialopgaver.

Tidsbestilling anbefales, da vi gerne vil have, at det er dig, der er i centrum.

Kontaktinformation finder du ved at vælge din afdeling.

Helsingørsgade 34 B - 3400 Hillerød

Vi har døgnåbent på telefonen - Kun for paryk kunder.
48 24 21 87 - adm@vilas-parykker.dk